Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 mai 2010

Picturi pereti

  Camera Amalei - primul cadou pentru fiica mea  
  Pictura imi da o stare de bine, de relaxare, uit de griji, de suparari. Dand viata unor personaje de basm imi retraiesc unele momente din copilarie, desi eu nu am avut parte de picturi pe pereti deoarece mamei mele nu-i placeau astfel de lucruri, toti pereti erau albi, mult prea albi pentru mine.
   Acum ca sunt si eu mama unei fetite superbe mi-am promis mie ca nu voi ingradi personalitatea puiului meu si vreau sa-i fac o copilarie perfecta si ce copilarie este aceea fara peronajele de desen animat. Astea fiind zise am pictat camera Amaliei cu multe personaje disney.
   Tin sa precizez ca realizarea acestui proiect a durat un pic mai mult ~ 2 saptamani deoarece eram insarcinata in luna a-7 a si imi era un pic greu dar sunt foarte multumita de rezultat, pot sa zic ca am realizat primul proiect impreuna cu fata mea, sper sa va placa si voua.

   Intai am conturat figurile in creion apoi cu ajutorul culorilor acrilice am putut sa dau viata personajelor disney, detaliile le-am realizat cu ajutorul unor markere speciale pentru pictura.
Printesele disney - Ariel, Aurora, Alba ca zapada,  Jasmine, Bella, Cinderella 
   Aproape un perete l-am dedicat printesei marilor si oceanelor - Ariel ( mica sirena ), deoarece este povestea mea preferata.
   De jur imprejurul camerei am desenat o liana cu fluturasi, flori si frunzulite, iar sub liana am ilustrat alte personaje disney in varianta baby

   Am desenat si o albinuta - asta cu dedicatie pentru sotul meu pentru ca este apicultor.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...