Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 decembrie 2010

Dobos

Amalia a implinit 4 luni in a doua zi de Craciun astfel ca am facut prajitura mea preferata - dobos. A fost delicios ...
o craciunita un pic mai capricioasa
sunt si momente mai bune...




miercuri, 22 decembrie 2010

Cutie pentru dar


   Tot pentru botezul fetei mele am realizat si o cutie pentru bani. Tot motivele financiare m-au motivat sa fac o cutie. La agentia care a realizat decorul botezului a cerut pentru o cutie ~ 70 ron ceea ce mi s-a parut cam mult astfel ca am cumparat 2 cartoane de culoare roz care m-au costat ~ 6 ron.
   Am folosit o cutie din carton pe care am taiat-o dupa modelui ales de mine, am imbracat cutia in cartonul roz si am lipit diferite ornamente pe care le-am facut fie cu ajutorul perforatoarelor cu model fie cu accesori gasite prin casa. Ca sa leg cele doua bucati ale caruciorului am folosit panglica roz.Cu ajutorul imprimantei am scos literele care compun numele fetei mele si le-am decupat apoi le-am lipit pe cutie. Realizarea cutiei a durat ~ 4 ore.


luni, 20 decembrie 2010

Ornamente de Craciun

   Prin modelarea hartiei poti realiza o multime de ormanente cu care poti sa ti decorezi casa si bradul de Craciun. Si ce poate fi mai frumos decat sa le realizezi personal sau cu ajutorul familiei, prietenilor. Este o modalitare de a te relaxa si amuza. Astfel poti face niste decoratiuni unicate si la un pret foarte redus, tot ce ti trebuie este rabdare si imaginatie.
   Va prezint cateva ornamente facute in apropierea Craciunului :
   Unele dintre ornamente le-am folosit pentru masa ca decor, altele le -am pus in brad sau am facut felicitari.


marți, 14 decembrie 2010

Invitatie botez

   Incercand sa economisesc ceva bani pentru pregatirile de botez m-am gandit cum ar fi daca as face eu invitatiile, astfel ca m-am pus pe lucru si cam asta a iesit :

invitatie pentru botezul Amaliei

   Avand la indemana multe perforatoare, capsatoare, carton colorat, lipici si multe altele am realizat si invitatile pentru botez la un pret foarte bun dar cu multa munca. Cu un pic de timp liber si cu un pic de imaginatie oricine poate realiza ceva unicat care va ramane ca amintire. 
   Interiorul invitatiei mi s-a parut foarte amuzant, ideea a fost o parasuta care se deschide si coboara un bebelus - la fel ca in Dumbo, pe parasuta am scris toate datele cu privire la locul desfasurari evenimentului, iar poza ii apartine fetitei mele la varsta de 3 luni. 
interiorul invitatiei
   Am facut 80 de invitatii in ~ 2 luni, nu m-am grabit deoarece a fost postul Craciunului si nu am putut face botezul decat in ianuarie, iar eu am avut o bebelusa tare cuminte care m-a lasat sa lucru in voie, sper sa fie mandra de mine cand va fi mare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...