Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 iulie 2011

Salata de vinete

Poftiti la masa
   Astazi am facut o simpla salata cu vinete, pe care am decorat-o cu mult drag. Am folosit pentru decor : rosii, masline, frunze patrunjel. Pofta buna :))

Atentie ne invadeaza buburuzele


luni, 18 iulie 2011

Din nou la pictura

   Un nou proiect 
   Dupa ce am postat pe un site de socializare imagini cu picturile din camera fetitei mele, un amic m-a contactat exprimandu-si dorinta de a picta camera baiatului lui. Dupa ce s-a tinut de capul meu vreo 2 luni in final cu multe emotii am acceptat. Mamica baiatului si-a dorit anumite personaje disney dar si un curcubeu care m-a cam pus in dificultate deoarece trebuia realizat pe un plan inclinat, intrucat camera se afla la o mansarda.
fazele incipiente ale picturi
   Am inceput prima data cu schita in creion, ulterior am pus culoare, iar in final am facut conturul personajelor.
in lucru
   Am vrut ca pe un stalp sa fac si o grila de crestere pentru a evidentia inaltimea lui Nicholas si am recurs la cele mai indragite personaje disney (Mickey Mouse, Donald Duck, Minnie Mouse si Pluto).
in lucru
Winnie the Pooh si prieteni sai - in varianta baby
Uki si prieteni sai -personaje indragite de Nicholas
   Realizarea picturilor am facut-o in 4 zile, lucrand in medie cate 5-6 ore pe zi, deoarece aveam un bebe mic care ma solicita destul de mult. Am fost foarte multumita de rezultat in special in momentul in care i-am vazut reactia de bucurie a lui Nicholas.
camera - in faza finala


vineri, 15 iulie 2011

Budinca Tweety

   Am castigat un premiu special organizat pe site-ul www.decoblog.ro. Premiul a constat intr-o forma din silicon pentru prajitura Tweety.
   De indata ce am primit forma am si incercat-o, am facut o budinca de vanilie pe care am pus-o in forma si am decorat-o cu fructe de padure, ciocolata, jeleu. Amalia a fost tare incantata si a mancat-o cu placere.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...