Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Album handmade - luna 1

   Prima luna - am ales ca tema frumoasele personaje chip si dale, iar ramele sunt in tema circului, fiecare fotografie se deschide lasand o caseta in care am scris ce reprezinta respectiva poza sau trairile pe care le-am avut in momentul realizari pozei in cauza.

Am facut si o mini felicitare (vezi cifra 1) in care am scris un mesaj de la multi ani pentru pitica noastra. 



vineri, 28 octombrie 2011

Album handmade - acasa

   Am atribuit pentru fiecare luna de viata a fetei mele cate 2 pagini in care am pus momentele speciale din luna respectiva. Cele doua pagini facute azi reprezinta primele poze din spital si primele de acasa.

inca in spital
am ajuns acasa - familia este aproape  
 Am decupat o vanita in care am pus prima poza de la baita fetitei mele, dar fiind o poza prea sexy nu am vrut sa fie vizibila de la prima vedere, daca il tragi pe Casper fantomita vei gasi o surpriza. 

miercuri, 26 octombrie 2011

Album handmade

   Am tot vazut pe net diverse albume handmade si m-am gandit ca ar fi frumos sa-i fac si fetitei mele un astfel de album. M-am documentat si am descoperit scrapbooking-ul care la noi este putin cunoscut insa este un hobby foarte raspandit in multe tari ale lumii, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Franta, Rusia.
   In linii mari scrapbooking-ul este arta de a realiza compoztii originale : albume, felicitari handmade, rame foto, calendare, cutiute decorate in acelasi stil, utilizand fotografiile personale si materiale decorative. Principala menire a lucrarilor in stil scrapbooking este de a imortaliza cele mai frumoase momente, si de a reda nu doar o simpla imagine, ci si amintiri si emotii placute.
   Am inceput prin a decupa diferite imagini in mare parte disney, acest procedeu a fost cel mai greu pentru ca necesita multa,multa rabdare si migala.

 Cand am avut tot materialul pregatit am cumparat carton de diferite culori pe care le-am taiat la dimensiunea de 30 *30 cm, apoi am scos fotografiile fetitei mele pe fiecare luna in parte pentru ca am vrut sa fac un album care sa includa primul an de viata. Am inceput cu perioada de sarcina. Am facut doua pagini care au inclus momentele cele mai importante din perioada sarcinii.
   Am inclus testul de sarcina care arata 2 liniute si un mic jurnal in care am scris toate momentele speciale din perioada sarcini ( greturi, pofte ...).
 Am pus si prima bratara pe care a primit-o puiutul meu 
   Toate pozele au fost puse in cate o rama, lasand in spatele lor cate o caseta in care am scris trairile din momentul realizarii respectivei poze.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...