Puisori deliciosi - copii ii vor indragi, se pot face atat dulci cat si sarati
Ingrediente pentru puisorii dulci :
500 g faina
250 ml lapte caldut
2 lingurite drojdie uscata
25 g unt
1 lingurita zahar
500 g faina
250 ml lapte caldut
2 lingurite drojdie uscata
25 g unt
1 lingurita zahar
un praf de sare
1 galbenus
4 linguri lapte
Preparare
Se dizolva drojdia si zaharul in laptele caldut, se adauga sarea, untul, apoi se pune faina si se framanta un aluat elastic. Se lasa sa creasca intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.
Se framanta din nou aluatul si se modeleaza dupa plac, eu am vrut sa fie in forma de puisori. Formele se pug cu galbenusul de ou si cu putin lapte. Se dau la cuptorul incins la 190 C pentru 20 minute.
1 galbenus
4 linguri lapte
Preparare
Se dizolva drojdia si zaharul in laptele caldut, se adauga sarea, untul, apoi se pune faina si se framanta un aluat elastic. Se lasa sa creasca intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.
Se framanta din nou aluatul si se modeleaza dupa plac, eu am vrut sa fie in forma de puisori. Formele se pug cu galbenusul de ou si cu putin lapte. Se dau la cuptorul incins la 190 C pentru 20 minute.
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye
trebuia sa pui niste poze despre cum i-ai impletit
RăspundețiȘtergere